Følg med på Facebook

Vores el-installatør har døgnvagt

Hos os kan du få hjælp – også uden for vores normale åbningstid.
​Vi har vagttelefon efter klokken 16 i hverdagene samt weekenden. Kontakt os og få hjælp i dag af en professionel el-installatør.

El-arbejde i forbindelse med nybyggeri tilbydes

Installation af helt ny el

Hos Givskud El-forretning A/S kan vi blandt andet være behjælpelige i forbindelse med el-arbejde i nybyggeri. Har du fået bygget et nyt hus eller en erhvervsejendom, og leder du i den forbindelse efter et autoriseret el-firma, der kan udføre el-arbejdet, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder helt nye elinstallationer for både privatpersoner og forskellige former for erhvervskunder i vores eget lokalområde omkring Givskud, men også i Give, Jelling, Vejle og i resten af Trekantsområdet.

Eksempler på hvordan vi kan hjælpe dig

Vi har mange brede kompetencer inden for vores fag, og det betyder, at vi kan hjælpe dig med de fleste opgaver, når du skal have installeret ny el i dit nybyggeri. Vi kan blandt andet tilbyde følgende former for elinstallationer:

  • Alle former for el-installation
  • Montering af solceller
  • Installation af varmepumper
  • Montering af ventilationsanlæg
  • Installation af eltavle
  • ​Installation af belysning
  • ​Installation af ladestander til bil

Vi udfører autoriseret el-arbejde med over 40 års erfaring

Vi er en autoriseret el-installatør med mere end 40 års erfaring inden for vores fag. Herudover er vi også godkendt VE-installatør. Det betyder, at vi har al den nødvendige viden, erfaring og de rette kompetencer, der skal til for at kunne håndtere både store som små opgaver for vores kunder i forbindelse med nybyg.

Vi sætter en stor ære i altid at levere holdbare løsninger, der også fungerer langt ind i fremtiden, og som lever op til din tilfredshed. Vi leverer dermed løsninger i høj kvalitet, og inden vi forlader opgaven, sikrer vi os, at alt fungerer, som det skal. Du kan med andre ord være helt tryg ved, at elinstallationerne i dit nybyggeri fungerer, som de skal, når du har haft os på opgaven.

Kontakt os og få beregnet en pris på el-installation i dit nybyggeri

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at få beregnet en billig pris på el-arbejdet i dit nybyggeri. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til omfanget af din opgave. 

Ønsker du en strømbesparende løsning til dine installationer?

Så udfyld dine informationer i nedenstående formular og vi vil derefter ringe dig op snarest. Dernæst kan vi sammen frem til den bedste løsning for dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Har du yderligere spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Givskud El-forretning A/S

Vejlevej 107, Givskud
​7323 Givskud

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 75 73 01 39

E-mail: ​jesper@givskud-el.dk

CVR: ​15225092

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Vi har altid weekendvagt til akutte opgaver på tlf. 75 73 01 39.