Følg med på Facebook

Vores el-installatør har døgnvagt

Hos os kan du få hjælp – også uden for vores normale åbningstid.
​Vi har vagttelefon efter klokken 16 i hverdagene samt weekenden. Kontakt os og få hjælp i dag af en professionel el-installatør.

Montering af en luft til luft varmepumpe tilbydes

​Overvejer du at skifte boligens nuværende varmekilde ud med en mere miljøvenlig varmekilde, der samtidig også giver dig en lille økonomisk besparelse? Så kan du med fordel vælge at få monteret en luft til luft-varmepumpe.

Hos ​Givskud El-Forretning A/S tilbyder vi både autoriseret montering og installation af varmepumper for private og erhverv til en fordelagtig pris i Give, Jelling, Vejle og i resten af Trekantsområdet.

Hvorfor vælge en luft til luft varmepumpe?

Der er en række fordele ved lige netop at vælge en luft til luft-varmepumpe, og her kan bl.a. nævnes:

  • Miljøvenlig varmekilde

En luft til luft-varmekilde omdanner luften udefra til varme inde i din bolig ved hjælp af strøm, og derfor er der tale om en meget miljøvenlig varmekilde.

  • Varmepumpen tjener hurtigt sig selv hjem

En luft til luft-varmepumpe tjener hurtigt sig selv hjem igen, da den er meget billig i drift. Derfor kan du hurtigt opnå store besparelser på din varmeregning, som vil fortsætte år efter år. Hvor store besparelser der er tale om, afhænger dog af din nuværende varmekilde.

  • Hurtig og nem installation

Selve installationen er både hurtig og nem og kan typisk klares inden for nogle timer.

  • Større glæde af aircondition om sommeren

En luft til luft-varmepumpe opvarmer ikke kun din bolig med varm luft. Du har også mulighed for at sætte den til at køle din bolig ned ved hjælp af aircondition, hvilket er særligt fordelagtigt om sommeren.

  • Du kan styre varmepumpen, selvom du ikke er hjemme

Varmepumpen kan betjenes via forskellige apps, og du kan dermed styre den, selvom du ikke er hjemme. Derfor er en luft til luft varmepumpe også særligt velegnet, hvis du har et sommerhus eller rejser meget.

Hvordan virker en luft til luft varmepumpe?

En luft til luft-varmepumpe har en indedel og en udedel. Udedelen bruges til at opfange luften udefra, mens indedelen sørger for at varme luften op til den ønskede temperatur og blæse den ud i boligen.

Kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning omkring, hvilken løsning der vil være den bedste for dig ud fra din bolig og dine behov. Vi står også gerne til rådighed, hvis du ønsker at få udarbejdet et uforpligtende tilbud.

Ring og hør mere om vores priser eller varmepumpe service på telefon: 75 73 01 39 eller skriv til os for at høre om vores yderligere tilbud af gulvvarme, gulvmodeller, solceller eller andet på vores e-mail: jesper@givskud-el.dk

Ønsker du en strømbesparende løsning til dine installationer?

Så udfyld dine informationer i nedenstående formular og vi vil derefter ringe dig op snarest. Dernæst kan vi sammen frem til den bedste løsning for dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Har du yderligere spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Givskud El-forretning A/S

Vejlevej 107, Givskud
​7323 Givskud

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 75 73 01 39

E-mail: ​jesper@givskud-el.dk

CVR: ​15225092

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Vi har altid weekendvagt til akutte opgaver på tlf. 75 73 01 39.