Følg med på Facebook

Vores el-installatør har døgnvagt

Hos os kan du få hjælp – også uden for vores normale åbningstid.
​Vi har vagttelefon efter klokken 16 i hverdagene samt weekenden. Kontakt os og få hjælp i dag af en professionel el-installatør.

Montering af varmepumpe fra Panasonic og andre kendte mærker

Med den rigtige varmepumpe kan du spare op til 50% på varmeregningen. Vores elektrikere hos Givskud El-forretning A/S er specialister i installation og varmepumpeservice af bl.a. vores varmepumpe fra Panasonic og mange andre anerkendte fabrikanter. Vi tilbyder service til private og erhverv i Givskud, Give, Tørring, Jelling og i resten af Trekantsområdet. I disse områder har vi gennem årene hjulpet mange med at få ny varmepumpe.

Vi tilbyder også varmepumpeservice, hvis du har en varmepumpe, der skal have udført et periodisk eftersyn. Det er en god og miljøvenlig løsning at få en varmepumpe installeret, da den kan mindske dit varmeforbrug samt øge niveauet af komfort i forhold til indeklimaet.

Når oliefyret i dit sommerhus eller eget hus skal skiftes, anvendes der alternative varmekilder. Vi tilbyder bl.a. luft til vand-varmepumpe og luft til luft-varmepumpe, da det ikke slider nær så meget på miljø eller penge.

Varmepumpeservice og montering af varmepumpe

Få montering af varmepumpe af en kvalitetsbevidst og kompetent montør, der har mange års erfaring. Du kan spare op mod 50% på din varmeregning med en varmepumpe, hvilket gør den til en effektiv energiløsning. Vi har fokus på grønne løsninger, der skåner miljøet, og som kommer dig som forbruger til gode rent økonomisk.

Ønsker du rådgivning om, hvilken type varmepumpe du skal have monteret i din bolig, er vi altid behjælpelige med vejledning om energibesparende løsninger. Vi sørger for, at du får den ønskede løsning, der passer til dine behov og til din økonomi.

Hvad koster en varmepumpe?

Prisen på en luft til vand-varmepumpe, luft til luft-varmepumpe eller jordvarmepumpe varierer alt afhængigt af behovet. Der findes en række af forskellige anlæg, som alle har forskellige specifikationer, og der er forskel på, hvor meget strøm de hver især bruger. Vi anbefaler primært vores varmepumpe fra Panasonic.

Skal vi stå for montering af din varmepumpe?

Hvilken type varmepumpe er den rette for dig? Vi arbejder med mange forskellige varmepumper af mærket Panasonic, og derfor kan vi med sikkerhed finde en varmepumpe fra Panasonic, der matcher dine behov.

Vil du have et uforpligtende tilbud på montering af varmepumpe eller varmepumpeservice, kan du kontakte os på telefon: 75 73 01 39 eller vil du høre nærmere om vores priser, så kontakt os på e-mail: jesper@givskud-el.dk.​​

Ønsker du en strømbesparende løsning til dine installationer?

Så udfyld dine informationer i nedenstående formular og vi vil derefter ringe dig op snarest. Dernæst kan vi sammen frem til den bedste løsning for dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Har du yderligere spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Givskud El-forretning A/S

Vejlevej 107, Givskud
​7323 Givskud

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 75 73 01 39

E-mail: ​jesper@givskud-el.dk

CVR: ​15225092

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Vi har altid weekendvagt til akutte opgaver på tlf. 75 73 01 39.