Følg med på Facebook

Vores el-installatør har døgnvagt

Hos os kan du få hjælp – også uden for vores normale åbningstid.
​Vi har vagttelefon efter klokken 16 i hverdagene samt weekenden. Kontakt os og få hjælp i dag af en professionel el-installatør.

Montering af ventilationsanlæg udføres

Vi installerer ventilationsanlæg for både private og erhverv

Med et ventilationsanlæg kan du blandt andet sikre dig et sundt og behageligt indeklima i dit hjem eller i din virksomhed. Hos Givskud El-forretning A/S har vi mere end 40 års erfaring som autoriseret el-installatør og godkendt VE-installatør, og vi står klar til at hjælpe dig med at sikre en professionel montering af ventilationsanlæg.

Vi monterer ventilationsanlæg for både private husejere og forskellige typer erhvervskunder. Det kan for eksempel være i Givskud, Give, Jelling, Vejle og i resten af Trekantområdet.

3 fordele ved at få monteret et ventilationsanlæg

Der er flere gode grunde til at vælge at få monteret et ventilationsanlæg i hjemmet eller i virksomheden. Der er dog især primært 3 store fordele, som vi ønsker at fremhæve:

  1. Du kan sikre dig et godt indeklima
  2. Du kan få en god luftventilation i alle rummene på én gang
  3. Du kan genanvende varmen i stedet for at lukke den ud, som du gør, når du åbner for vinduerne. Dermed kan du også opnå store besparelser på varmeregningen

Derfor skal du lade os stå for monteringen

Der er mange gode grunde til at lade lige netop vores el-firma stå for din kommende montering af ventilationsanlæg. Vi er et autoriseret el-firma og en godkendt VE-installatør. Vi har over 40 års erfaring inden for vores fag, og vi er medlem af henholdsvis TEKNIQ Arbejdsgiverne samt Blue Install.

Vi sikrer dig en holdbar løsning med fokus på at leve op til din tilfredshed, og vi kører derfor heller ikke, før vi er helt sikre på, at dit nye ventilationsanlæg fungerer, som det skal.

Kontakt os og få beregnet en pris på montering af ventilationsanlæg

Kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved at få monteret et ventilationsanlæg i din virksomhed eller i dit private hjem? Har du nogle spørgsmål? Eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på montering af ventilationsanlæg? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig, og sammen sikrer vi os, at du får den helt rette løsning. 

Ønsker du en strømbesparende løsning til dine installationer?

Så udfyld dine informationer i nedenstående formular og vi vil derefter ringe dig op snarest. Dernæst kan vi sammen frem til den bedste løsning for dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Har du yderligere spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Givskud El-forretning A/S

Vejlevej 107, Givskud
​7323 Givskud

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 75 73 01 39

E-mail: ​jesper@givskud-el.dk

CVR: ​15225092

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Vi har altid weekendvagt til akutte opgaver på tlf. 75 73 01 39.