Følg med på Facebook

Vores el-installatør har døgnvagt

Hos os kan du få hjælp – også uden for vores normale åbningstid.
​Vi har vagttelefon efter klokken 16 i hverdagene samt weekenden. Kontakt os og få hjælp i dag af en professionel el-installatør.

Installation af ladestander til elbil

Vi installerer el-ladestandere for privatpersoner og erhvervskunder

Elbiler er det fremtidssikre og grønne valg af bil, og flere og flere både virksomheder og privatpersoner køber i dag elbiler. Det er godt for den grønne omstilling, men samtidig skal det også være nemt at kunne få ladet sin bil op.

Derfor tilbyder vi hos Givskud El-forretning A/S installation af ladestander til elbil for både private husejere og erhvervskunder. Vi kører blandt andet ud til adresser i Givskud, Give og Jelling, men også i Vejle og i resten af Trekantsområdet.

Fordelene ved at have sin egen el-ladestander

Der er flere fordele ved at have sin egen el-ladestander, hvad enten du er privatperson eller erhvervskunde.

Først og fremmest øger det komforten, at du har mulighed for at lade din elbil op derhjemme, eller mens du er på arbejde. Privatpersoner med en el-ladestander i hjemmet kan også nyde godt af muligheden for at kunne lade bilen op om natten, mens de selv ligger og sover, og når elprisen er billigst. At benytte sig af sin egen el-ladestander i stedet for en offentlig er dog i sig selv billigere, uanset om man er privat- eller erhvervskunde.

Hvis du i samme omgang for eksempel kombinerer installation af ladestander med et solcelleanlæg, så kan du opnå en ekstra stor besparelse på energiforbruget, og så kan det i mange tilfælde være en utrolig god investering af købe en elbil.

Ud over komforten og de økonomiske fordele ved at have sin egen el-ladestander så kan man som privatperson også spare en stor mængde tid på at lade bilen op derhjemme i stedet for at skulle forbi en ladestander på vej hjem fra arbejde.

Vi sikrer os en installation af ladestander, der fungerer, som den skal

Når du vælger at lade os stå for din installation af ladestander, så kan du altid være sikker på, at den fungerer, som den skal, efter vi er kørt. Vi leverer holdbare løsninger i høj kvalitet, og vi har et stort fokus på din tilfredshed med vores arbejde.

Kontakt os og få en pris på din installation eller hør mere

Kontakt os gerne i dag for at få beregnet en pris på installationen eller for at høre mere om mulighederne.

Ønsker du en strømbesparende løsning til dine installationer?

Så udfyld dine informationer i nedenstående formular og vi vil derefter ringe dig op snarest. Dernæst kan vi sammen frem til den bedste løsning for dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Har du yderligere spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Givskud El-forretning A/S

Vejlevej 107, Givskud
​7323 Givskud

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 75 73 01 39

E-mail: ​jesper@givskud-el.dk

CVR: ​15225092

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Vi har altid weekendvagt til akutte opgaver på tlf. 75 73 01 39.