Følg med på Facebook

Vores el-installatør har døgnvagt

Hos os kan du få hjælp – også uden for vores normale åbningstid.
​Vi har vagttelefon efter klokken 16 i hverdagene samt weekenden. Kontakt os og få hjælp i dag af en professionel el-installatør.

Bæredygtig energi: Installation af solceller og varmepumper

Spar op til 50 % på elforbruget med miljøvenlige løsninger

Kunne du tænke dig at spare op til 50 % på din elregning og samtidig gøre noget godt for miljøet? Så vælg bæredygtig energi i dit hjem eller i din virksomhed. Hos Givskud El-forretning A/S står vi klar til at hjælpe dig, hvis du for eksempel har brug for professionel hjælp til installation af en varmepumpe eller solceller.

Vi tilbyder installation af miljøvenlige og bæredygtige energiløsninger for både private husejere, erhvervskunder og offentlige institutioner. Fra vores egen adresse i Givskud kører vi blandt andet ud til opgaver for vores kunder i Vejle, Jelling, Give og i resten af Trekantsområdet. Skal vi også køre forbi dig?

Hvad er bæredygtig energi?

Bæredygtig energi er det samme som vedvarende energi. Fælles for betegnelserne er, at der er tale om energiformer, som både er miljøvenlige, og som ikke slipper op modsat for eksempel olie.

Bæredygtig energi dækker over:

  • Solenergi
  • Jordenergi
  • Vandenergi
  • Vindenergi

Vi har et stort fokus på de grønne energiformer

Hos Givskud El-forretning A/S er vi godkendt VE-installatør og autoriseret el-installatør. Vi har et stort fokus på installation af grønne løsninger, der både skåner miljøet, og som samtidig kommer dig til gode rent økonomisk. Med besparelser på op til 50 % af energiregningen og en minimering af CO2-udledningen er der således gode grunde til at vælge bæredygtig energi.

Vi tilbyder blandt andet installation af solceller og varmepumper, herunder både luft til luft og luft til vand, som begge er populære valg både i hjemmet og i virksomheden. Har du en elbil, kan vi også tilbyde installation af en ladestander, så du har mulighed for at øge komforten ved at have en elbil og samtidig spare penge på opladningerne.

Kontakt os og hør mere om vores løsninger eller indhent et tilbud

Vi har mere end 40 års erfaring, og vi har en stor viden inden for bæredygtig energi. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skåne miljøet og spare penge på energiforbruget eller for at indhente et uforpligtende tilbud på for eksempel montering af solceller eller installation af en varmepumpe.

Ønsker du en strømbesparende løsning til dine installationer?

Så udfyld dine informationer i nedenstående formular og vi vil derefter ringe dig op snarest. Dernæst kan vi sammen frem til den bedste løsning for dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Har du yderligere spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Givskud El-forretning A/S

Vejlevej 107, Givskud
​7323 Givskud

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 75 73 01 39

E-mail: ​jesper@givskud-el.dk

CVR: ​15225092

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Vi har altid weekendvagt til akutte opgaver på tlf. 75 73 01 39.